marți, 11 aprilie 2017

Servicii de make-up - Machiaj de seara pret


Machiaj de seara - Pret si alte servicii de make-up

Pretul machiajului de seara si realizarea cat mai buna acestuia este in zilele noastre, la fel de important ca rochia aleasa sau coafura cu care te prezinti la un eveniment, nunta, botez, bal de caritate, petrecere corporate sau de absolvire.

Serviciile de make-up fac pur si simplu diferenta dintre un look banal si un look plin de personalitate si farmec. Iar make-up artistii scot la iveala exact acel efect wow pe care doresti sa-l ai asupra tuturor.

Imaginea ta este unul dintre punctele tale de interes si este firesc, intr-o lume guvernata de aparente. Vrei sa te bucuri de admiratia celor din jur si sa iti etalezi in fiecare zi frumusetea si stralucirea, indiferent de ocazie. Serviciile de make-up profesioniste iti vor garanta succesul.
Veti gasi machiajul de seara la un pret rezonabil, acesta fiind una dintre cele mai eficiente metode pentru a-ti evidentia trasaturile fine, a-ti accentua ochii frumosi si a-ti reliefa senzualitatea buzelor. Prin serviciile de make-up profesionale adaugi plus valoare tuturor aspectelor care iti definesc imaginea stralucitoare, ideala.

Fie ca este vorba de o zi de nastere, o seara speciala, un eveniment corporate, un bal sau un botez, prin serviciile de make-up profesional te asigur ca vei arata minunat. Poti alege dintr-o varietate de stiluri de machiaj: smokey eyes, cut crease, cat eye, pin-up ori un machiaj glamorous, dramatic sau in tendinte.

De asemenea poti opta pentru un machiaj de seara la un pret promotional care include gene false sau strasuri. Prin pretul machiajului de seara iti este garantata accentuarea trasaturile frumoase, prin evidentierea ochilor, buzelor sau a pometilor, iti va corecta imperfectiunile si iti va oferi un machiaj de seara la un pret special chiar si pentru un eveniment de lunga durata.

Make-up artistii se pot deplasa la domiciliul clientei sau la locatia aleasa pentru aplicarea serviciilor de make-up. Folosesc produse profesionale de cea mai buna calitate precum: M.A.C. Cosmetics, Make Up For Ever, Estée Lauder, Urban Decay, Ben Nye, Illamasqua, Chanel, Dior, Mehron, Kryolan, Inglot, etc.

Sunt mereu la curent cu cele mai noi tendinte, tehnici si produse iar scopul este de a oferi, in pretul machiajului de seara, servicii de make-up personalizate in functie de trasaturile tale si de a garanta un rezultat de calitate. De-a lungul drumului in aceasta cariera de make-up artist se cauta o continua dezvoltare la diverse proiecte interesante cum ar fi: sedinte foto, editoriale, fashion show-uri, emisiuni tv, evenimente.

Fashion show-urile pentru sezonul urmator ne-au aratat ca trendurile in serviciile de make-up pentru anul urmator se traduc printr-o reinterpretare a tendintelor anilor '80. Culori indraznete, blush aplicat foarte sus pe obraz, mult sclipici. Totul sub forma unui joc. Asta se intampla in noul an cu machiajul de seara si pretul acestora, se transforma in experiment si joaca.

In pretul machiajului de seara se urmareste aspectul de buze naturale

Totul este despre naturalete, prospetime si tinerete, iar aceste lucruri nu pot fi subliniate mai bine decat prin pastrarea lor atunci cand alegi un anumit tip de servicii de make-up.

Opteaza pentru buze cat mai naturale, aplicand doar un balsam de buze care iti va hidrata pielea in sezonul rece si o va proteja impotriva vantului sau un ruj cat mai apropiat de nuanta proprie a buzelor. Incearca Rujul cu ulei de avocado - Roz si Rujul cu ulei de argan - Sorbet de piersici.

Bucura-te de avantajele unui machiaj de seara la preturi mici in salonul in care frumusetea, eleganta si stralucirea sunt cuprinse in pachetul de baza- salon infrumusetare - care iti ofera servicii de make-up profesioniste la preturi atragatoare.

O alta propunere a stilistilor: asemanarea dintre machiaj si par trebuie avuta in vedere la inceputul anului 2017. In cadrul prezentarilor de la New York, au fost observate foarte multe machiaje facute in concordanta cu coafurile prezentate. Veti avea la dispozitie mult mai multe detalii despre noile tendinte la salon, unde veti gasi si cel mai mic pret la un machiaj de seara alaturi de cele mai profesionale servicii de make-up.


Si daca vara lui 2016 a fost o reinterpretare a anilor '90, vara lui 2017 va fi intru totul despre anii '80. Astfel in aceste servicii de make-up se combina buzele naturale cu un fard de pleoape - piersica pentru un look fresh, lejer si lipsit de imperfectiuni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu