sâmbătă, 20 februarie 2016

Cine este Sorinel Pustiu ?

Daca ar fi sa alegem un artist complet din romania, cu usurinta am putea vorbi despre Sorinel Pustiu, este un artist ce pune suflet in fiecare interpretarea, care inca de mic iubeste acordeonul, acesta fiind si primul instrument ce ii aprinde pasiunea pentru muzica, si care il face sa urmeze aceasta cariera.

Incepe cu pasi mici, cu concerte pe faleza, urmand concerte, colaborari si ajungand usor in topul celor mai cautati si cunoscuti interpreti de muzica de petrecere din tara.
Are in prezent multe melodii solo, alaturi de trupa sa, dar se poate mandri cu multe colaborari care mai de care mai reusite si cu un succes rasunator.

Multe melodii au ajuns in top si ai ramas acolo timp indelungat, si foarte multe clip-uri au ajuns sa aiba peste un milion de vizualizari intr-un timp foarte scurt, la fel cum melodii vechi sunt ascultate si acum si aduc la viata multe amintiri inca de la primele acorduri.

Cine este defapt Sorinel Pustiu?

Sorinel Pustiu - Impresaru.ro
Sorinel Pustiu - Impresaru.ro
Numele sau real este Sorin Marius Ene, este un familist convins,  care in anul 2013 declara pentru un show de televiziune ca isi doreste o casa plina de copii, este casatorit cu Geanina de 18 ani, anul acesta sarbatorind majoratul casniciei lor, are trei copii minunati, doua fete si un baiat,  fata cea mare facandu-i bucuria de a fi bunic la varsta de 38 de ani.

A avut si perioade grele dar si perioade foarte bune si productive, a tinut mult timp primele pagini ale ziarelor de scandal datorita domnisoarelor din preajma sa, speculanduse in prezent ca are o relatie cu Irina Lepa, artista cu care au lasat in anul 2014 melodia Ce dulce esti, care are un clip reusit la care se vede ca sa muncit mult.

Pentru ca presa de scandal cauta mereu subiecte noi, in trecut au facut spus ca Sorinel si Fata Morgana au o relatie de mai bine de cinoi ani, amandoi negand acest lucru, si spunand ca sunt doar relatii de prietenie, si chiar ca Fata Morgana vine la artist acasa si ca ii cunoaste familia.

De multe ori acesta apare in compania femeilor, acesta fiind ceva obisnuit tinand cont de succesul pe care il are, dar sotia sa Geanina, ii este alaturi si nu crede astfel de barfe, chiar in luna a cincea de sarcina, cand Sorinel a fost supus unei interventii chirurgicale aceasta a ales sa doarma cu capul pe patului de spital al artistului ca sa ii fie alaturi, cum si-au si jurat la inceputul casniciei - la bine si la rau mereu impreuna.

Sorinel Pustiu is rasfata iubita de cate ori are ocazia, deseori o invita in calatorie cu el doar pentru a petrece mai mult timp cu ea, ultima data au fost plecati in Italia, la nunta unui prieten de al artistului,  ocazie cu care cei doi au sarbatori cei 17 ani de casnicie.
Lasand deoparte viata sa de familie, si revenind la cariera muzicala, acesta fara spectacol oriunde este invitata, pe Youtube sunt foarte multe filmari de la diverse cluburi unde acesta sustine spectacole,  si se vede ca este apropiat de oameni, ca alege sa cante alaturi de ei, ca asculta dedicatiile acestora cu mare atentie si ca danseaza fiecare melodie cantata alaturi de cei din jur.

Prin aceste lucruri, putem observa ca Sorinel Pustiu este un om care  nu a uitat ca a plecat de jos, ca a muncit pentru a ajunge la acest nivel si mai ales ca fara ajutorul celor ce ii asculta muzica, si il invita la evenimente nu ar fi ceea ce este acum.
Pentru a nu-si dezamagi fanii a ales sa isi angajeze un profesor de limba romana, astfel punandu-si la punct gramatica si evitand greselile de vorbire, ce ii puteau strica imaginea cu greu cladita.

Ca am vorbit de colaborari si melodii cu mii de vizualizari, trebuie sa amintim Sorinel Pustiu - Banii banii, bani face oricine/span>, o melodie aparuta in anul 2015, dar care este ascultata si acum,  si despre care cei ce au ascultat-o au doar cuvinte de lauda.


O alta melodie este: Sorinel Pustiu - Oftica-te, oftica-te, o melodie ce a facut furori in anul 2015 si care inca se gaseste in topurile muzicale, care primeste like dupa like si care scoate doar cuvinte de admiratie din parte fanilor, ramane in sufletele celor care au ascultat-o si la fel ca alte melodii de al lui va fi ascultata mult timp de acum inainte.

Sorinel Pustiu este artistul care vine mereu cu ceva nou, o colaborare, o melodie solo, un spectacol,  ceva ce are priza la public si bineinteles ii pune calitatile de artist in valoare.
Indiferent de ce spune lumea, Sorinel Pustiu este un artist complet, un barbat implinit care tot ce isi poate dori cineva, o familie frumoasa si unita, un nepot sanatos si o cariera aflata pe culmile succesului, ce isi ma poate dori de la viata?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu