marți, 21 aprilie 2015

Mutarea sediului unei firme este complicata ?

V-ati hotarat ca spatiul in care firma dumneavoastra isi desfasoara activitatea nu mai este suficient sau potrivit nevoilor dumneavoastra si mutarea sediului firmei a devenit iminenta? Inseamna, ca pentru a realiza cu succes acest lucru aveti nevoie de un nou spatiu care sa se plieze pe nevoile dumneavoastra. Ei bine, in acest proces de mutare al sediului firmei dumneavoastra trebuie avute in vedere urmatoarele aspecte:


  • in primul rand, trebuie gasit un nou sediu pentru firma dumneavoastra care sa corespunda nevoilor si cerintelor dumneavoastra;
  • in al doilea rand, trebuie indeplinite toate demersurile legale pentru ca procesul de mutare sa aiba loc si ca noul sediu al firmei sa fie in legalitate;
  • apoi, odata ce primii doi pasi au fost indepliniti, trebuie cautata cea mai buna modalitate pentru transportarea tuturor lucrurilor din vechiul sediu catre noul sediu. Iar cea mai la indemana modalitate ar fi prin angajarea unei firme specializate in mutari sedii firme, mai ales ca va doriti ca mutarea sa fie rapida, sa implice costuri cat mai reduse si ca echipamentele mutate sa fie transporatate in cea mai mare siguranta.

O firma specializata in mutari sedii firme, va sti cum sa impacheteze si sa transporte in siguranta bunurile dumneavostra, fara ca dumneavostra sa va preocupati de acest aspect. In plus, o astfel de firma de mutari dispune de mijloacele necesare transportului, mutarea putand fi realizata intr-o singura zi si printr-un singur transport. De asemenea, companiile specializate in de mutari de firme dispun si de personalul necesar atat impachetarii lucrurilor (daca dumneavoastra solicitati acest lucru), cararii acestora catre mijlocul de transport folosit pentru mutare, cat si despachetarii bunurilor mutate (la fel daca dumneavostra in calitate de client le solicitati acest lucru).

Va poate parea destul de costisitor sa apelati la serviciile unei firme specializate in mutari de firme, insa multe dintre aceste firme ofera preturi personalizate nevoilor dumneavoastra si mare parte din acestea sunt deschise si negocierilor; nu trebuie decat sa contacti astfel de firme si sa le cereti un pret, alegerea va apartine in totalitate. In plus, optarea pentru o firma de mutari adesea poate insemna costuri mai scazute decat in cazul in care transportul bunurilor de la vechiul sediu al firmei catre noul sediu este realizat de firma sau compania care muta, atat in materie de bani cheltuiti, timp si oameni.

In mare, cam acestea sunt lucrurile de stiut si luat in calcul in cazul unei mutari de sediu al unei firme, indiferent de locatia acesteia sau de profilul acesteia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu