luni, 24 noiembrie 2014

Cum aplicam rujul si cum il facem sa reziste

Sa facem rujul sa reziste toata ziua pe buze este o provocare pentru multe dintre noi, mai ales cand avem o zi incarcata in care nu avem timp sa ne retusam machiajul. Desi gasim multe tipuri de rujuri semipermanente acestea nu sunt intotdeauna o alegere buna, deoarece orice ruj din categoria semipermanent trebuie hidratat constant iar preturile sunt considerabil mai mari decat pentru un ruj normal. De aceea in continuare va voi dezvalui cateva trucuri pentru a face un ruj normal sa reziste toata ziua fara a fi nevoie sa il reaplici.


Avem nevoie de fond de ten sau corrector, un ruj, un creion de buze in aceeasi nuanta cu rujul sau foarte apropiat, pudra, o pensula de pudra si un servetel.


Pasul 1
Aplica o cantitate mica de fond de ten sau corector  pe toata suprafata buzelor. Fixeaza cu putina pudra.


Pasul 2
Contureaza buzele cu creionul. Ai grija la margini pentru a fi cat mai precise si apoi umple conturul cu creion. La final toata buza trebuie sa fie acoperita de un strat de creion.


Pasul 3
Aplica rujul. Pentru mai multa precizie si pentru a contura mai bine buzele eu folosesc o pensula, insa poti aplica si in mod direct folosind rujul.


Pasul 4
Ia servetelul si desfa-l in asa fel incat sa iti ramana un singur strat. Pune-l pe buze fara sa apesi. Ia pudra pe pensula si pudreaza buzele prin servetel.


Pasul 5
Aplica din nou un strat subtire de ruj peste.



Informatiile au fost preluate de pe site-ul make-up artistului Elena Panait.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu